tisdag 26 juli 2016

Hav och natur

Dagar av lättja. Och så kom också solen och lite värme tillbaka efter allt för många dagar i lågtryck. Vakuum. Tiden emellan. Tiden som står stilla och overkligheten ligger som lätta dimslöjor över världen. 

Inspiration och upphämtning. Kraft som strömmar inifrån och ut och en kreativ lust som börjar slita och dra. Vi har den bästa sommaren någonsin. Vi är en endast hårsmån från all världens Prippsblå-reklamer. Med saltstänkt och lätt brännande hud, ljumma kvällar i goda vänners sällskap och glada barnskratt dagarna i ända kan vi inte få nog. Detta är sommaren när den levererar som bäst. 

Med sonen på simskolan nästan varje morgon och för min del löprundor och simturer håller vi oss nära hav och aktivitet på ett härligt sätt. Och idag provade jag SUP (stan-up-paddeling) för första gången och blev förälskad. Stillheten och närheten till naturen på ett så otroligt enkelt sätt nockade mig helt. Det var underbart och verkligen inte sista gången. Och yogaklasserna som hålls här i byn på SUP-bräda gör mig nyfiken. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar