onsdag 6 juli 2016

Vapendragaren från Mexico

Nedvarvning pågår. I skrivande stund har jag endast två arbetsdagar kvar innan en fem veckor lång och härlig semester tar son början. Allt känns väldigt fint. Jobbet ger mig fortsatt mycket glädje och jag ser fram emot en höst tillsammans med allt som fortfarande är nytt för mig. Jag är inte slutkörd inför årets ledighet och jag är väldigt lycklig för det. 

Sommarvädret har blivit lite kallt just nu. I kombination med att pojken påbörjat simskola i havet just den här veckan. Lite surt men vad gör det egentligen när det ändå trots allt är sommar och så hjärtvärkande vackert överallt. 

Jag ligger just nu i utesoffan på altanen och solen skiner. Hunden ligger bredvid , som den chihuahua och mexikan han ändå är, och sträcker njutningsfullt ut sig i sin fulla längd och lapar i sig all sol och värme som någonsin går att få tag i. Han blir tio år i höst och jag kommer på mig själv med att inte kunna föreställa mig en enda sommar utan honom. För att i nästa tanke önska så innerligt att han blir kvar hos oss i många år till. Min lille soldyrkande vapendragare. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar